Menu Sluiten

Fiscaal financieel advies

Van der Wereld Belastingadviespraktijk verstrekt fiscaal financieel advies aan DGA’s en hun B.V.’s, aan zelfstandige ondernemers en aan vermogende particulieren die gevestigd of woonachtig zijn in Nederland of buiten Nederland indien buitenlandse belastingplicht bestaat.

Contact via Whatsapp

Fiscale specialisme

Van der Wereld Belastingadviespraktijk is gespecialiseerd in de fiscale vraagstukken voor een directeur-grootaandeelhouder (DGA) en zijn of haar onderneming.

Fiscale begeleiding

Fiscale begeleiding bij (her-)structurering van familievermogen en familiebedrijven(inbegrepen Bedrijfsopvolgingsregeling (BOF) en estate planning)

Sparringpartner

Sparringpartner met betrekking to fiscale vraagstukken rondom vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, bedrijfsopvolging, vastgoed en estate planning

Fiscale begeleiding echtscheiding

Fiscale begeleiding bij echtscheiding van de DGA of alleen van zijn of haar echtgenootindien de huidige fiscalist of accountant vanwege 'conflict of interests' niet beideechtelieden kan bijstaan

Onze fiscale dienstverlening

Zonder een behoorlijke dosis inlevingsvermogen, goede luistervaardigheden en echte betrokkenheid kan nooit een gedegen advies tot stand komen. Belangrijkste kenmerken van onze dienstverlening zijn:

  • persoonlijke klik is belangrijk,
  • praktische en oplossingsgerichte aanpak,
  • expertise hoog in het vaandel,
  • grondige dossierkennis en
  • altijd bezig met het onderhouden van duurzame relaties.